Interieur

Het Restaurant

Zaal Spoorzicht

Spoorzicht heeft een capaciteit van 50 – 60 personen. Van deze zaal wordt veel gebruik gemaakt door groepen voor het verzorgen van bijvoorbeeld een familie brunch of diner. Deze zaal is ook uitermate geschikt voor vergaderingen en kleinschalige bedrijfsfeesten. 

Zaal de Karmel

De karmel heeft een capaciteit van 50 – 60 personen. Van deze gezellige zaal maken veel groepen gebruik voor het verzorgen van vergaderingen en presentaties. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier gezellig te eten en drinken.

De Parkzaal

De parkzaal heeft een capaciteit van 50 tot 75 personen afhankelijk van de gelegenheid. De parzaal heeft een eigen ingang t.b.v. onze minder-valide gasten. 

De grote/feest zaal

De grote kamer (oftewel een combinatie tussen de carmel, spoorzicht en de parkzaal) is een ruimte die een capaciteit heeft van 250 personen en wordt veel gebruikt voor bruiloften en grotere evenementen.

De Wintertuin

De Wintertuin is een moderne en veel gebruikte zaal voor grotere groepen, zakelijke activiteiten en bruiloften. De Wintertuin heeft een uitloop naar het terras aan de achterzijde en kijkt uit over de kloostertuin.