Nieuws/Evenementen

nov
1
wo
Uitvoering Toneel vereniging KOM OP “Bezoekuur” 1,2,3 november 2017@’t Pelgrimshuis. @ 't Pelgrimshuis
nov 1 @ 20:00 – nov 3 @ 00:00

Korte inhoud: Twee mannen, twee ziekenhuiskamers. En ze heten beiden T. Smit! Dat zou kunnen leiden tot allerlei verwarringen en ja hoor, dat doet het ook. Vooral als de ene rijke meneer Smit zich voor zijn toekomstige schoonmoeder anders voor moet doen dan hij is en de andere (arme) meneer Smit erg opziet tegen de ziekenhuisrekening. Gooi er nog een ex, een onervaren arts en een verpleegster bij die alles al gezien heeft, en BEZOEKUUR staat garant voor een avond vol verwarringen en (bijna) ziekmakende ontwikkelingen…..

De prijs voor een los kaartje voor de uitvoering is € 8,00

U kunt de uitvoering combineren met een heerlijk 3 gangen diner. Het voor en na-gerecht zijn een verassing maar u kunt voor het hoofdgerecht wel aangeven waar u voorkeur ligt. Vlees, Vis of Wild. De prijs voor dit 3 gangen diner i.c.m. een kaartje voor de voorstelling is € 40,00

U kunt telefonisch (0478-636228), via de email (pelgrimshuis@hetnet.nl) of via de bar uw kaartjes bestellen en eventueel uw diner reserveren.

Met vriendelijke goet,

Team ‘t Pelgrimshuis!

 

 

 

 

nov
17
vr
Preuvenement Opening Wildseizoen 17 november vanaf 19:30 @ pelgrimshuis
nov 17 @ 19:30 – 23:45

wildseizoen

willen u graag uitnodigen om vrijdag 17 november 2017 vanaf 19:30 te komen proeven van de vele smaken die onze mooie streek rijk is.

Er worden op deze avond zo ‘n 13 gerechtjes geserveerd, die door ons keukenteam met zorg zijn gemaakt op basis van ingrediënten uit de regio Noord-Limburg en Zuidoost Brabant. Alle gerechten worden aan tafel geserveerd en onze bediening zal de gerechten toelichten.

Het streekgerechten preuvement is opgebouwd uit 6 gangen die er als volgt uitzien:

  • Ontvangst met een aperitiefje.
  • Een drietal kleine voorgerechtjes.
  • Duo soep, geserveerd in kopjes.
  • Een warm tussengerechtje.
  • Een spoom (een koude verfrissende tussengang).
  • Het hoofdgerecht.
  • Een viertal desserts per persoon.

De prijs van deze avond is € 42,50 per persoon. Excl. drankverbruik. Reserveren kan via De telefoon: 0478-636228 of via de E-mail pelgrimshuis@hetnet.nl

dec
16
za
Kerstconcert van Muziekvereniging O.L.V. Gilde 16 dec i.s.m. Zangkoor St. Caecilia uit Ottersum @ St. Jozefkerk Smakt
dec 16 @ 19:30 – 21:30

Muziek vereniging O.L.V.G geeft a.s. 16 december een kerstconcert in de St. Jozefkerk te Smakt. Vooraf en na afloop bent u natuurlijk van harte welkom om samen met de leden van de muziekvereniging te komen genieten van een lekkere borrel of desgewenst een diner.

Reservering voor diner gewenst

Groeten Team ‘t Pelgrimshuis