Hoofdgerechten

Kalkoenschnitzel € 18,75
Een schnitzel op Weense wijze bereid, naar
keuze bedekt met champignon room of jägersaus.

Varkenshaasje € 20,75
Een mals gebraden varkenshaasje met een
champignonroomsaus.

Limousine runderlapjes € 21,75
Lekkere malse limousine runderlapjes,
gestoofd in uien en geserveerd met piccalillysaus.

Vleespalet € 24,25
Een combinatie van runder-, kalfs- en
varkensbiefstuk bedekt met een kruidige pepersaus.

Kalfsoester € 25,00
Twee gebakken kalfsmedaillons geserveerd met champignon-
roomsaus.

Kalfsmedaillon/Kalfszwezerik € 25,50
kalfsmedaillon met krokant gebakken kalfszwezerik,
geserveerd met dragonsaus.

Biefstuk van de Haas € 26,00
Twee gebakken biefstukjes, geserveerd met gebakken
champignons.

Surf en Turf € 26,50
Twee gebakken biefstukjes van de haas met een spies van
garnalen geserveerd met een pikante saus.