Vanaf 14 december 2014 is de allergenen wet in gegaan, dit houdt in dat wij verplicht zijn om allergenen informatie omtrent de gerechten te verstrekken. Heeft u een allergie? Meld het ons!
Voorgerechten
Charcuterie bord € 9,75
Salade bekleed met rauwe ham, peel ham en paté met een honing-mosterd saus.
Zalm in een nieuw jasje € 10,50
Een salade van vers gegaarde zalm, geserveerd met een zachte cocktailsaus.
Garnalenplateau € 11,25
Een plateau van Noorse garnalen,geserveerd met een zachte cocktailsaus.
Carpaccio € 11,25
Carpaccio van rundvlees met salade, geraspte geitenkaas en frambozen-dressing.
Visplateau € 11,75
Visplateau, geserveerd met dille- en cocktailsaus.
Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Soepen
Tomatensoep € 6,00
Licht gebonden tomatensoep met stukjes kip en preiringetjes.
Goulashsoep € 6,00
Een rijk gevulde Hongaarse soep, bereidt met ui,paprika, champignons, prei en stukjes rundvlees.
Thaise kerriesoep € 6,00
Een licht pittige gebonden kerriesoep met paprika en prei.
Zondagsesoep € 6,00
Een krachtige runderbouillon met huis gemaakte mergballetjes en bloemkoolroosjes.
Mosterdsoep € 6,00
Een licht gebonden crémesoep van mosterd. Verfijnd met spekjes en een scheutje room.
Alle soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Hoofdgerechten vlees
Kalkoenschnitzel € 19,50
Een schnitzel op Weense wijze bereid, naar keuze bedekt met champignonroom- of jägersaus.
Limousine runderlapjes € 22,50
Lekkere malse limousine runderlapjes, gestoofd in uien en geserveerd met piccalillysaus.
Lamsrump € 24,50
Rosé gebraden lamsvlees met een honing/tijm saus.
Vleespalet € 25,50
Een combinatie van runder-, kalfs-, varkensbiefstuk en een sparerib bedekt met een kruidige pepersaus.
Kalfsoester € 26,00
Twee gebakken kalfsmedaillons geserveerd met champignon-roomsaus.
Biefstuk van de Haas € 27,00
Twee gebakken biefstukjes, geserveerd met gebakken champignons.
Hoofdgerechten vis
Zeebaarsfilet € 22,50
Twee op de huid gebakken filets, geserveerd met witte-wijn saus.
Visstoof € 22,50
Verschillende soorten gepocheerde vis in een frisse citroen-koriander saus.
Duo Vis € 23,25
Krokant gebakken zalmfilet met bieslooksaus en kabeljauw met truffelsaus.
Vegetarische Gerechten
Voorgerecht € 10,25
Gemengde salade; met noten, witte kaas in combinatie met een kruidendressing. Geserveerd met een spinazie loempia.
Geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Soep € 6,00
Licht gebonden mosterd-crème soep
Geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Hoofdgerechten.
Lasagne € 19,50
Een lekkere ovenschotel met veel groenten, kaas en noten.
Trilogie € 19,50
Trilogie van vegetarische gerechten. Paddenstoelen, quiche en spinazie in filodeeg.
Desserts
Softijs met Karamel. € 7,00
Een lekker dessert van softijs, mix-noten, karamelsaus en slagroom.
Dame Blanche. € 7,00
Streeksoftijs met chocoladesaus en slagroom.
Dessert Flambé. € 7,00
Streeksoftijs met geflambeerde kersen en slagroom.
Roomrijst. € 7,00
Rijstepap volgens huisrecept, geserveerd met zwarte pruimen.
Tiramisu. € 7,00
Een klassiek Italiaans nagerecht met vers fruit.
Grand Dessert. € 8,50
Parade van huisgemaakte desserts, bereid met producten uit de streek.