Voorgerecht
Zalm, kip of fruitcocktail
Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood, boter en kruidenboter.
Soep
Krachtige runderbouillon en/of tomaten-crèmesoep.
Soepen worden geserveerd met stokbrood, boter en kruidenboter.
Hoofdgerechten
Limousine runderlapjes met champignonsaus
Varkenshaasje met champignon-roomsaus
Kipfilet met gebakken ananas
Schnitzel met gebakken champignons
Kabeljauw met witte wijnsaus
U heeft de keuze uit 2 soorten hoofdgerechten. Deze worden geserveerd met diverse warme groeten, aardappelgarnituur, frites en een salade.
Nagerecht
Zwitserse-roompudding en boeren softijs met geflambeerde kersen en slagroom.
Prijzen:
4 gangen menu:
Keuze uit 2 soorten hoofdgerechten (min. 4 personen) p.p. € 39,00
3 gangen menu:
Zonder voorgerecht (min. 4 personen) p.p. € 35,00
Uitbreidingen/aanvullingen menu
Keuze uit 3 soorten hoofdgerechten, meerprijs p.p. € 3,00
3 na gerechten, meerprijs p.p. € 2,00
Dessertbuffet, meerprijs p.p. € 4,00
Tussenschotel,
Jachtschotel met puree, mosterdsaus en augurk, p.p. € 9,00
Spoom, p.p. € 3,50