Voorgerecht
Zalm, kip of fruitcocktail
Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood, boter en kruidenboter.

Soep
Krachtige runderbouillon en/of tomaten-crèmesoep.
Soepen worden geserveerd met stokbrood, boter en kruidenboter.

Hoofdgerechten
Limousine runderlapjes met champignonsaus
Varkenshaasje met champignon-roomsaus
Kipfilet met gebakken ananas
Schnitzel met gebakken champignons
Zonnevis met witte wijnsaus

U heeft de keuze uit 2 soorten hoofdgerechten. Deze worden geserveerd met diverse warme groeten, aardappelgarnituur, frites en een salade.

Nagerecht
Zwitserse-roompudding en boeren softijs met geflambeerde kersen en slagroom.

Prijzen:
4 gangen menu:
Keuze uit 2 soorten hoofdgerechten (min. 4 personen) p.p. € 37,00
3 gangen menu:
Zonder voorgerecht (min. 4 personen) p.p. € 33,00

Uitbreidingen/aanvullingen menu
Keuze uit 3 soorten hoofdgerechten, meerprijs p.p. € 2,50
3 na gerechten, meerprijs p.p. € 1,50
Dessertbuffet, meerprijs p.p. € 3,50

Tussenschotel,
Jachtschotel met puree, mosterdsaus en augurk, p.p. € 7,00

Spoom, p.p. € 3,00