Wildspecialiteitenkaart

Voorgerechten

Wildpasteitje 
Een korstdeegbakje gevuld met een wild ragout.

€ 9,00

Gevulde Wrap 
Wrap, gevuld met gerookte wilde zalm en paprika
mouse.

€ 9,50

Duo Wild 
Combinatie van wildzwijnsham en wildpaté geserveerd
met uien chutney.

€ 10,75

Soepen

Wildbouillon 
Een krachtige wildbouillon met stukjes wild,
stokzwammetjes, wortel en prei.

€ 6,00

Bospaddenstoelensoep 
Een rijk gevulde bospaddenstoelensoep.

€ 6,00

Hoofdgerechten

Haze Peper 
Een traditioneel gerecht uit grootmoeders tijd.

€ 21,50

Springbok Medaillons

Springbok medaillons geserveerd met rode port saus

€ 24,50

Hert 
Gebakken hertenhaas met een
garnituur van paddestoelen en preiselberen,
genappeerd met een volle wildsaus.

€ 25,00

Haas 
Hazenbout met een romige wildsaus of met een
licht zurige uiensaus.

€ 25,50

Wildkwartet  
Vier medaillons van haas, hert, wildzwijn en duif
geflambeerd met cognac en bedekt met een rijk
garnituur aan paddenstoel

€ 26,50