Wildspecialitieiten

Voorgerechten

Wildpasteitje 
Een korstdeegbakje gevuld met een wild ragout.

€ 9,25

Wilde Zalm
Combinatie van gerookte wilde Zalm en gepocheerde wilde zalm met een paprika-mouse op een bedje van sla.

€ 9,50

Duo Wild 
Combinatie van wildzwijnsham en wildpaté geserveerd
met uien chutney.

€ 10,25

Soepen

Wildbouillon 
Een krachtige wildbouillon met stukjes wild,
stokzwammetjes, wortel en prei.

€ 6,00

Bospaddenstoelensoep 
Een rijk gevulde bospaddenstoelensoep.

€ 6,00

Hoofdgerechten

Haze Peper 
Een traditioneel gerecht uit grootmoeders tijd.

€ 21,50

Hert 
Gebakken hertenhaas met een
garnituur van paddestoelen en preiselberen,
genappeerd met een volle wildsaus.

€ 25,00

Hazenbout
Hazenbout met een romige wildsaus of met een
licht zurige uiensaus.

€ 26,50

Wildkwartet  
Vier medaillons van haas, hert, wildzwijn en duif
geflambeerd met cognac en bedekt met een rijk
garnituur aan paddenstoel

€ 27,50