Wildspecialitieiten
Voorgerechten
Wildpasteitje
Een korstdeegbakje gevuld met een wild ragout.
€ 9,25
Wilde Zalm
Combinatie van gerookte wilde Zalm en gepocheerde wilde zalm met een paprika-mouse op een bedje van sla.
€ 9,50
Duo Wild
Combinatie van wildzwijnsham en wildpaté geserveerd
met uien chutney.
€ 10,25
Soepen
Wildbouillon
Een krachtige wildbouillon met stukjes wild,
stokzwammetjes, wortel en prei.
€ 6,00
Bospaddenstoelensoep
Een rijk gevulde bospaddenstoelensoep.
€ 6,00
Hoofdgerechten
Haze Peper
Een traditioneel gerecht uit grootmoeders tijd.
€ 21,50
Hert
Gebakken hertenhaas met een
garnituur van paddestoelen en preiselberen,
genappeerd met een volle wildsaus.
€ 25,00
Hazenbout
Hazenbout met een romige wildsaus of met een
licht zurige uiensaus.
€ 26,50
Wildkwartet
Vier medaillons van haas, hert, wildzwijn en duif
geflambeerd met cognac en bedekt met een rijk
garnituur aan paddenstoel
€ 27,50