Eten

Op de onderliggende pagina’s kunt u een overzicht vinden van ons aanbod wat uit eten in Venray betreft. Ons aanbod wijzigt regelmatig omdat de gerechten mede bepaalt worden door de seizoenen en wat de streek ons te bieden heeft. Goede voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld het wildmenu en het asperge menu. Deze zijn vanzelfsprekend niet  het gehele jaar door te bestellen maar alleen als het seizoen daar is.
Een recente toevoeging aan ons aanbod is “Eten wat de pot schaft”, lekker ongedwongen eten met uw gezin voor een aantrekkelijke prijs.

uit eten venray
uit eten venray

Of het nu voor een bruiloft, familiefeest of een zakelijke bijeenkomst is, het Pelgrimshuis heeft voor elke gelegenheid een passend buffet, kijkt u daarvoor eens bij de buffetten. Heerlijk uit eten Venray? Kom naar de Smakt!

Wilt  u, uw gasten liever thuis ontvangen maar wel de vertrouwde Pelgrimshuis maaltijden voorzetten, kijkt u dan eens bij ons aanbod op het gebied van catering. 

Hoe dan ook het Pelgrimshuis heeft altijd een passend voorstel voor elke gelegenheid! Mocht u zelf niet kunnen vinden wat u zoekt, voelt u zich dan vrij om contact met ons op te nemen. U vindt onze contactgegevens op deze website.

Wij wensen u alvast smakelijk eten!

Team ‘t Pelgrimshuis.