Bedrijfsfeest Venray

Als u het jaarlijks terugkerende bedrijfsfeest in de omgeving van Venray wilt vieren, bekijkt u de mogelijkheden van feesten en partijen van ’t Pelgrimshuis in Smakt. Dankzij de veelzijdige mogelijkheden, de culinaire hoogstandjes, de circa 150 parkeerplaatsen en de keuze uit verschillende zalen, organiseert u een bedrijfsfeest dat iedereen zich zal herinneren. Contact opnemen

Organiseer uw bedrijfsfeest op een unieke locatie dichtbij Venray

Of u nu een bedrijfsfeest in Venray of elders organiseert, het vinden van de juiste locatie voor feesten en partijen moet tot in de puntjes verzorgd zijn. U wilt immers een onvergetelijke avond organiseren voor uw collega’s waar zij elkaar nog beter leren kennen. Kies daarom voor een unieke locatie als ’t Pelgrimshuis. Wij hebben verschillende zalen en zelfs een prachtige tuin ter beschikking. Daarnaast bieden wij u uitgebreide culinaire mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen uit onder andere de volgende buffetten:

Naast feesten en partijen ook vergaderruimtes te huur nabij Venray

Wist u dat u bij ’t Pelgrimshuis in de gemeente Venray terechtkunt voor meer dan alleen de organisatie van uw bedrijfsfeest? Wij zijn een locatie bij uitstek voor vergaderingen. In een rustig gelegen en landelijke omgeving kunt u in alle rust werken. De middelen die u daarbij kunt gebruiken, zijn voorhanden.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u vragen over buffetten of allergenen? Neem dan gerust contact met ons op via 0478-636228. Wij kijken uit naar alle feesten en partijen die u bij ons, in omgeving Venray, organiseert.

Anderen bekeken ook:

Vergaderlocatie omgeving Venray | Fietsen Venray | Restaurant Venray