Buffet Venray

Heeft u interesse in een buffet en zoekt u een locatie in de omgeving van Venray waar dit mogelijk is? Omdat u samen met uw vrienden, familie of collega’s iets te vieren heeft? Bekijk dan de mogelijkheden van een walking diner bij ’t Pelgrimshuis in Smakt. Net als de gerechten op de kaart, worden onze buffetten met net zo veel liefde voor uw klaargemaakt. Contact opnemen

Naar welk buffet bij ’t Pelgrimshuis dichtbij Venray gaat uw voorkeur uit?

Als u wilt genieten met een groot gezelschap, is een walking diner altijd een goede keuze. Er is voor iedereen iets lekkers en u keert met een volle maag huiswaarts. Bij ’t Pelgrimshuis in de buurt van Venray heeft u keuze uit diverse buffetten, zoals:

  • Tapasbuffet: een buffet met verschillende soorten hapjes. Ideaal als u iets te vieren heeft, maar waar geen complete maaltijd hoeft te staan.
  • Stamppotten buffet: uitgebreid buffet met diverse schotels en toebehoren.
  • Buffet ’t Pelgrimshuis: een buffet met warme en koude gerechten en verschillende desserts.

Iedere zondag een uitgebreide streekgerechtenbrunch

Naast bovengenoemde walking diners, kunt u bij ons ook terecht voor een streekgerechtenbrunch. Iedere zondag van 11:00 tot 14:00 uur is uw gezelschap van harte welkom. U wordt in ons restaurant, dichtbij Venray, ontvangen met een verfrissend welkomstdrankje, waarna u kunt aansluiten aan het buffet. Dat wordt genieten!

Bespreek de mogelijkheden voor uw walking diner

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw gezelschap kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor belt u naar 0478-636228. Uiteraard is dit telefoonnummer ook bereikbaar als u wilt deelnemen aan de streekgerechtenbrunch of een tafel wilt reserveren voor de lunch of het diner.

Anderen bekeken ook:

Uit eten Venray | Vergaderlocatie omgeving Venray | Fietsen Venray