Tapas Venray

Als u echt eens van tapas wilt genieten in de regio van Venray, maak dan kennis met het tapasbuffet van ’t Pelgrimshuis in Smakt. Net als ons à-la-cartemenu, worden de buffetten met net zo veel liefde voor u en uw gezelschap gemaakt. Zien wij u binnenkort? Contact opnemen

Dankzij een tapasbuffet geniet u van de lekkerste tapas nabij Venray

Het hapjesbuffet bij ’t Pelgrimshuis is ideaal voor gelegenheden, zoals een jubileum of familiedag, waarbij een hele maaltijd overbodig is. Het buffet, met voornamelijk streekingrediënten, is zorgvuldig samengesteld door de keukenbrigade. Gemarineerde gamba’s, brood met diverse soorten tapenade, verschillende kazen en ambachtelijke salades, het zijn slechts een aantal hapjes die u proeft tijdens een tapasbuffet in de buurt van Venray.

Vul het buffet aan met desserts

Wilt u het tapasbuffet afsluiten met desserts, zodat iedereen binnen uw gezelschap huiswaarts keert met een goedgevulde maag? Dan kunt u tegen een kleine bijdrage per persoon het buffet aanvullen met een dessertbuffet dat bestaat uit kleine zoete versnaperingen.

Reserveer telefonisch of in het restaurant

Wilt u genieten van het tapasbuffet bij ons restaurant in de buurt van Venray? Maak dan een reservering. Hiervoor belt u naar 0478-636228 of komt u, als u in de buurt bent, naar het restaurant. Het eerdergenoemd telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen over bijvoorbeeld allergenen of het buffet.

Anderen bekeken ook:

Fietsen Venray | Restaurant Venray | Trouwlocaties Venray